Master Burger hadde en sentral plassering, kun noen få meter fra kollektivknutepunktet Korsvägen, Liseberg og Universeum. Stedet hadde en innbydende uteservering i tillegg til hyggelige innvendige lokaler i en moderne «dinner stil» med graffiti på veggene.
Vi fikk ingen hilsen eller tegn til å bli sett av de ansatte ved ankomst. I og med at høstværet viste seg fra sin flotteste side valgte vi å sette oss ned ved et av de hyggelige bordene på uteserveringen. Etter å ha ventet i ca. 10 minutter på å få oppmerksomhet fra noen av de ansatte valgte jeg å gå inn i lokalet for å finne en meny. På vei ut ble jeg møtt av en ansatt som forklarte at all bestilling måtte skje ved bardisken inne i lokalet. Dette var helt greit, selv om servering ved bordene hadde vært med på å løfte totalopplevelsen.
Menyen bestod av åtte ulike burgere som også inkluderte en kyllingburger, halloumiburger og en barneburger. I tillegg til burgerne var det et utvalg av sideretter som pommes frites, løkringer og ulike dippsauser. Stedet hadde også en lunjsmeny med fordelaktige priser på menyer som inkluderte burger, pommes frites og kaffe.
Vi valgte å bestille henholdsvis en «Backyard burger» og en «Kids Burger», samt pommes frites og trøffel majones dipp. Bestillingen ble raskt tatt opp av den ansatte som sto ved bardisken, men jeg savnet noe mer interesse og engasjement.
Maten ble servert ved bordet etter ca. 15 minutters ventetid, noe som ble opplevd som greit i forhold til type sted. «Backyard burgeren» hadde en grei presentasjon, men utmerket seg ikke spesielt i forhold til lignende steder. Dette gjaldt også for barneburgeren. «Backyard burgeren» bestod av et kjøttstykke laget av malt oksekjøtt, trøffel majones, to skiver med Pepper Jack ost, stekt champignon og stekt løk. Kjøttet smakte utmerket, var medium stekt og hadde god tyggemotstand. Osten og trøffel majonesen var med på å løfte opplevelsen, men dessverre var løken litt for mye stekt, noe som ga en litt brent ettersmak. De tilhørende pommes frites smakte greit, men utmerket seg ikke spesielt.
Barneburgeren bestod av et kjøttstykke laget av malt oksekjøtt, samt cheddarost, ketchup og sennep. Burgeren smakte utmerket og virket til å være laget på friske og ferske råvarer. Retten ble også servert med de samme friesene som Backyard burgeren.
De ansatte var generelt lite tilstede og vi fikk ingen oppfølging i løpet av måltidet eller noen hilsen da vi forlot spisestedet. Maten som ble servert var bra, men ikke eksepsjonell og da er det viktig med service og engasjement for at gjestene vil komme tilbake.


