Hopp til innholdet

Restaurant Jacobsen, København

Restaurant Jacobsen ligger sentralt plassert på Kulltorvet, kun noen få meters gange i fra trafikknutepunktet Nørreport. Spisestedet fremstår som moderne, avslappet og uformelt. Menyen fremstår som klassisk med flere tradisjonelle danske retter, inkludert vegetariske alternativer. Prisnivået fremsto som rimelig i forhold til type sted og plassering i København.

Det tok noe tid å få oppmerksomhet fra den ansatte da vi ankom restauranten og vi måtte selv hente menyen etter å ha ventet en stund på å bli betjent. Servicen virket noe tilfeldig og jeg savnet mer engasjement og entusiasme hos de ansatte. I løpet av måltidet ble vi ikke spurt om maten smakte eller tilbudt noe mer å drikke. Det tok også noe tid å få oppmerksomhet for å betale.

Vi valgte å bestille henholdsvis «Frokostbøf av oksefilet» og «Hakkebøf». Maten ble servert ca. 20 minutter etter bestilling, noe som opplevdes som greit i forhold til type sted. Begge rettene var pent presentert og ble servert med farmer fries, bearnaisesaus og salat. Hakkebøffen var saftig, hadde god tyggemotstand og en god grillsmak. Oksefileten var også passe stekt, mør og saftig. Tilbehøret passet godt til rettene men fremsto som noe kjedelig og utmerket seg ikke ut over det som var forventet.

Alt i alt tilbyr stedet en flott plassering, fornuftige priser og grei mat, men jeg savnet det siste lille som hadde hevet stedet til et restaurant besøk jeg vil huske i lang tid fremover. Slik det er nå – vil besøket være glemt i løpet av noen få uker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *