Super Hero Burger Torget, Trondheim

Super Hero Burger Torget er plassert på Trondheim Torg med gangavstand til de fleste av byens attraksjoner. Spisestedet som er et «forfinet» gatekjøkken med bordservering har en enkel meny med et utvalg gourmet burgere med tilbehør som fries, løkringer og dippsauser. Det er også verdt å nevnte at spisestedet har alkoholservering og blant Trondheim sine studenter har et godt rykte for gode burgere og billig øl.

Jeg besøkte stedet en søndag formiddag og fikk et raskt nikk av den ansatte som stod bak kasse disken. Menyen var slått opp på en tavle over disken og inneholdt et godt utvalg av ulike burgere inkludert både kyllingburger og vegetariske alternativ. Lokalet var enkelt innredet og fremsto som en blanding av gatekjøkken og pub. Bordene og inventaret var slitent og renholdet kunne vært noe bedre.

Jeg valgte å bestille en Truffle Burger med fries hos den ansatte samtidig som jeg betalte for måltidet. Den ansatte smilte ikke og virket ikke særlig engasjert, kanskje var det for tidlig på dagen på en søndag?

Burgeren ble servert ved bordet av den samme ansatte etter ca. 10 minutter. Både burgeren og porsjonen med pommes frites var delvis pakket inn i papir og ble servert på et sølvbrett. Presentasjonen av maten utmerket seg ikke spesielt og her kunne det enkelt vært gjort noe for å heve førsteinntrykket.

Kjøttet i burgeren virket hjemmelaget og hadde god tyggemotstand. Kjøttet var imidlertid stekt litt for mye, noe som ga en brent ettersmak. Burgeren bestod for øvrig av salat, løk, tomat og bacon, samt rikelig med trøffel majones. Brødet var litt tørt og virket til å være industrielt tilvirket. Med unntak av den nevnte ettersmaken var burgeren godt komponert og smakte godt. Den tilhørende pommes fritesen var derimot litt lite stekt, bløt og smakte lite.

Prisnivået fremsto som noe høyt i forhold til det som ble servert og det var rom for forbedring både med tanke på service, renhold og vedlikehold. På bakgrunn av dette vill jeg ikke besøke stedet igjen og kan heller ikke anbefale det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *