Best Western Hotel Herman Bang, Frederikshavn

Best Western Hotel Herman Bang lå sentralt plassert i Frederikshavn med gangavstand til byens attraksjoner, restauranter og uteliv. Togstasjonen og fergeterminal lå i gangavstand fra hotellet. Hotellets røtter går tilbake til 1882, rundt den tiden den verdensberømte forfatteren og provokatøren Herman Bang flittig besøkte Frederikshavn og omegn. Det er imidlertid ukjent om Bang noen gang bodde på hotellet.

Service

Ved ankomst ble vi møtt av en hyggelig og lugn ansatt som raskt fant frem reservasjonen og informerte om hotellets fasiliteter, åpningstidene til frokosten og en kort beskrivelse av veien til gjesterommet. Ved utsjekk ble vi betjent av en hyggelig kvinnelig ansatt som raskt sjekket oss ut, spurte hvordan vi hadde hatt det og ønsket velkommen tilbake med et smil. Vi opplevde at de ansatte i resepsjonen viste både entusiasme og engasjement – noe som er viktig for å fremstå som et godt vertskap.

Gjesterom

Gjesterommet var lite og innredet i en moderne minimalistisk stil med duse farger, som var med på å skape en innbydende og avslappende atmosfære. De to enkeltsengene hadde komfortable madrasser og var pent redd opp med et hvitt nystrøket sengetøy. Av annet utstyr fantes det et lite skrivebord, en stol, et garderobeskap, en flatskjerm TV og en vannkoker i rommet. Alt var i god stand og virket til å være relativt nytt.

Baderommet hadde en grei størrelse og var som gjesterommet innredet i en minimalistisk og moderne stil. Lyse vegger og vindu ut mot bakgården var med på å skape et lyst og innbydende førsteinntrykk. Håndklærne var rene og virket til å være av god kvalitet. Av annet utstyr fantes det Kleenex og dispensersåpe og sjampo fra The Spa Collection ved vasken og i dusjen. Renholdet og vedlikeholdet var svært bra, noe som også gjaldt for gjesterommet.

Fellesområder

Fellesområdene var holdt i duse farger og var rene og innbydende. Det var tydelig skiltet til hotellets ulike avdelinger og enkelt å finne frem I tilknytning til resepsjonsområdet var det en liten lounge med ulike sittegrupper og gratis kaffe og te. Dette var med på å løfte totalinntrykket. Hotellet hadde også en egen SPA-avdeling og restaurant, men vi hadde dessverre ikke tid til å besøke dette.

Frokost

Frokosten ble servert som buffet i hotellets restaurant. Buffeten hadde et svært godt utvalg av både varme og kalde retter, samt ferskbakte brød og bakevarer. De ulike rettene var tydelig merket og virket til å være av god kvalitet. De ansatte supplerte buffeten fortløpende og det var ingen tomme serveringsfat. De ansatte var tilstede og ryddet fortløpende av bordene, men jeg savnet noe mer interesse og engasjement for meg som gjest. En hyggelig hilsen ved ankomst fra de ansatte hadde vært med på å toppe opplevelsen. Frokosten var totalt sett en av de bedre hotellfrokostene jeg har hatt i Danmark.

Konklusjon

Best Western Hotel Herman Bang leverer bra på de fleste områder og er et hotell jeg gjerne kommer tilbake til. Gjesterommene og fellesarealene hadde et innbydende, moderne preg og virket til å være nyrenovert. Frokosten var alene verdt et besøk med tanke på utvalg og kvalitet. På bakgrunn av dette kan jeg anbefale dette hotellet til andre som trenger overnatting i området.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *