Blue Burger, Frederikshavn

Blue Burger er et enkelt spisested som serverer hurtigmat i sentrum av Frederikshavn. Menyen består av klassisk gatekjøkkenmat som hamburgere, pølser, kebab og kylling.

Service

Ved ankomst fikk vi raskt en vennlig hilsen fra den ansatte bak kassen. Menyen fremsto som rikholdig og var presentert på en stor tavle over kassedisken. Bestilling og betaling ble gjort i kassedisken til den samme hyggelige ansatte som ønsket oss velkommen da vi ankom.

Atmosfære

Spisestedet var enkelt innredet med i underkant av ti bord, samt noen barkrakker langs vinduene. Innredningen fremsto som brun og noe slitt og på mange måter fikk man følelsen av at tiden hadde stoppet opp litt inne i lokalet. Noen gamle reklameplakater for Carlsberg og et gammel dartskive på veggen var med på å forsterke dette inntrykket. Atmosfæren var imidlertid hyggelig og avslappet.

Maten

Maten ble servert ved bordet av en eldre dame, som også var kokken, etter ca. ti minutter. Porsjonen med hakkebøff var raus, men hadde en litt kjedelig presentasjon. Det var mye pommes frites som smakte helt greit, en skål med bearnaisesaus som var tynn, smakløs og industrielt tilvirket, en liten salat dynket i en ubestemmelig dressing og en gjennomstekt hakkebøff som tydelig hadde vært frosset og varmet opp.

Konklusjon

Måltidet ga ikke de helt store gastronomiske opplevelsene, men fungerte mer enn greit som vomfyll. Tatt i betraktning type sted fungerte dette greit, og så er det vel en kjensgjerning at de aller fleste synes det er godt med et ordentlig tradisjonelt fastfood måltid iblant. Sett ut i fra dette perspektivet vil jeg besøke stedet igjen og kan også anbefale det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *