Fiesta del Mar Restaurant, Mamaia

Fiesta del Mar lå i i tilknytning til bassenget ved Hotel Central ved strandpromenaden i Mamaia Nord. Restauranten hadde en hyggelig uteservering med enten strand- eller bassengutsikt og serverte både lunsj og middagsretter.

De ansatte var veldig oppmerksomme og vi fikk raskt menyen og en hyggelig hilsen ved ankomst. De ansatte var raskt tilstede da vi var klare for å bestille og fremsto som både blide og serviceinnstilte.

Vi valgte å bestille kylling snitzel med pommes frites og maten ble servert etter ca. 15 minutter, noe som er innenfor i forhold til type sted. Presentasjon av maten var litt kjedelig og bestod av en fritert snitzel, pommes frites og en skål med sweet and sour saus. Det var ingen grønnsaker. Maten smakte imidlertid bra, selv om både snitzelen, pommes frites og saus virket til å være industriell.

De ansatte var tydelig tilstede og fulgte godt opp i løpet av måltidet. Vi ble spurt om maten smakte og tilbudt mer å drikke når glassene var tomme.

For et enkelt å raskt måltid kan stedet anbefales, søker du en gastronomisk opplevelse finnes det langt bedre steder. God service og hyggelig atmosfære gjør imidlertid til at vi gjerne besøker stedet igjen og også anbefaler det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *