Otantik Karaca Kardelen Restaurant, Istanbul

Mollafenari, Gazi Sinan Paşa Sk. No:1, 34120 Fatih/İstanbul, Tyrkia

Otantik Karaca Kardelen ligger i en rolig gate kun noen få minutters gange fra Grand Bazaar i sentrum av Istanbul. Til tross for at den livlige basaren ligger noen få minutter unna var det en hyggelig og avslappet stemning på stedet. Ved ankomst ble vi raskt møtt av en hyggelig og serviceinnstilt servitør som ønsket oss velkommen, satte frem menyen og tok imot drikke bestilling. Menyen hadde et godt utvalg av tyrkiske retter, pizza og mer internasjonale retter.

Den hyggelige ansatte var raskt på plass for å ta imot bestillingen da vi var klare for dette. Vi valgte å bestille henholdsvis Döner Kebab og Pizza Salami. Begge rettene ble servert etter ca. 15 minutter, noe som var passende i forhold til type sted. Begge rettene hadde en ordinær presentasjon, men utmerket seg ikke spesielt. Porsjonen med kebab bestod av et tynt brød, grillede paprika, pommes frites, ris og kebabkjøtt. Det var ingen saus eller dressing. Retten smakte greit, men utmerket seg ikke noe spesielt. Porsjonen kunne også vært noe rausere. Pizzaen virket til å være hjemmelaget, men kunne hatt noe mer smak. Presentasjonen kunne også ha vært noe mer spennende.

Den hyggelige ansatte fulgte godt opp i løpet av måltidet, spurte om maten smakte og gjorde forsøk på innsalg av mer drikke når glasset var tomt. Vi fikk raskt oppmerksomhet fra den samme ansatte da vi ønsket å betale og vi fikk en hyggelig hilsen da vi forlot restauranten.

Stedet hadde en fin beliggenhet og hyggelig atmosfære. Servicen fra den ansatte var bra og vi følte oss godt ivaretatt i løpet av besøket. Maten utmerket seg imidlertid ikke spesielt og på bakgrunn av dette ville vi ikke besøkt stedet igjen eller anbefalt det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *