Grand İnova Hotel, Istanbul

Grand Inova Hotel lå sentralt plassert i Istanbul med gangavstand til Grand Bazar, Sulthanahmet og flere av Istanbuls attraksjoner. Det bør imidlertid bemerkes at det er en bratt bakke fra hotellet for å komme opp til Beyazıt-Kapalıçarşı som er nærmeste trikkeholdeplass. Området rundt hotellet var livlig med mange koselige spisesteder, trange gater og spennende butikker. Hotellet var imidlertid dårlig skiltet og vi opplevde at det var flere taxier som slet med å finne frem.

Hotellets ansatte var ikke uniformerte og fremsto som noe uprofesjonelle, men vennlige og serviceinnstilte. Den ansatte fant raskt reservasjonen vår ved ankomst og ble med oss opp til rommet for å sjekke at alt var i orden ved innsjekk. Vi fikk også god hjelp av de ansatte i resepsjonen da det var ting vi lurte på eller trengte hjelp til.

Gjesterommet var lite, men praktisk innredet og bestod av en dobbeltseng og en enkeltseng, samt et kjøleskap. Madrassen i sengen fremsto som komfortabel og sengetøyet var skinnende rent. Renholdet var generelt bra, men rommet ble ikke rengjort i løpet av de tre dagene vi bodde på hotellet. Aircondition anlegget fungerte svært bra og det var et velfungerende gratis trådløst nettverk. Gjesterommet var noe slitt og det var enkelte slitasje merker på dør, vegger og gulv. Låsen på inngangsdøren virket lett å bryte opp og vi opplevde at sikkerheten på hotellet kunne vært bedre. Det var også veldig lytt og vi hørte alt som ble sagt på gangen utenfor hotellrommet.

Baderommet var lite og bestod av en dusj, vask og toalett. Håndklærne var rene og av god kvalitet, og det var gratis toalettartikler. Renholdet var bra, men vedlikeholdet kunne vært noe bedre.

Hotellets fellesarealer kunne med fordel ha vært pusset opp og vi opplevde hotellet som noe utdatert. Som nevnt over var vi også usikre på det generelle sikkerhetsnivået ved hotellet.

Frokosten ble servert som buffet og hadde et enkelt utvalg av både kalde og varme retter. Vi opplevde utvalget som noe begrenset og skulle gjerne sett et bredere utvalg. Produktene som ble servert virket til å være laget av friske og ferske råvarer. De ansatte ved frokosten tok lite initiativ og jeg savnet både smil og enkelte service kommentarer.

Hotellet tilbyr et greit produkt for de som ønsker et enkelt og rimelig opphold i Istanbul, ønsker du noe mer ut over dette bør du velge et annet hotell. Vi er usikre på om vi vil bo på hotellet igjen – og vil trolig velge et annet hotell om vi besøker Istanbul igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *