Restaurant Captain Duck, Sunny Beach

Restaurant Captain Duck hadde en fin plassering langs en av hovedveiene i Sunny Beach og hadde en uformell, men hyggelig uteservering. Menyen var omfattende og bestod av både grill retter, pizza, salater og supper. Stedet hadde også en meny med «Dagens rett» til svært gunstige pris.

De ansatte virket veldig oppmerksomme og vi fikk et smil og nikk da vi ankom stedet. Menyen ble raskt satt frem på bordet, uten at den ansatte fremhevet noen av rettene eller sa noe om «Dagens rett». Vi valgte å bestille henholdsvis snitzel og dagens rett som var langtidskokt svineknoke med poteter og BBQ-saus.

Maten ble servert etter ca. 25 minutter, noe som ble opplevd som litt for lang tid i forhold til type sted. Porsjonene var rause og presentasjonen av maten var innbydende, selv om vi gjerne hadde sett litt mer grønnsaker som garnityr. Den langtidskokte svineknoken var perfekt kokt slik at kjøttet var passe mørt og lett slapp benet. Tilbehøret i form av skivede poteter og BBQ-saus passet godt til retten, selv om det ikke utmerket seg spesielt, verken i positiv eller negativ forstand. Retten virket til å være laget på ferske og friske råvarer, noe som også gjaldt for snitselen. Porsjonen med snitsel var generøs og selve snitselen var saftig og fremsto som hjemmelaget.

Den kvinnelige ansatte fulgte i liten grad opp i løpet av måltidet og vi ble ikke tilbudt noe mer å drikke når glassene var tomme eller spurt om maten smakte. Det var imidlertid lett å få kontakt da vi ønsket å betale og vi fikk en hyggelig hilsen da vi forlot restauranten.

Prisnivået på restauranten var litt lavere enn andre steder i Sunny Beach og vi opplevde at kvaliteten på maten og størrelsen på porsjonene var bedre enn mange av de andre restaurantene i nærheten. Kombinert med relativt god service er dette en plass vi gjerne besøker igjen og også anbefaler til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *