Restaurant Tanya, Sunny Beach

Restaurant Tanya lå i en rolig og tilbaketrukket gate, kun noen få minutters gange fra den livlige strandpromenaden i Sunny Beach. Restauranten hadde en koselig uteservering hvor det ble grillet kjøtt på åpen flamme.

Vi fant et bord på egenhånd og fikk raskt presentert menyene av en kvinnelig ansatt som fremsto som blid og imøtekommende. Menyen fremsto som omfattende og hadde et godt utvalg av pizza, pasta, kjøtt- og fiskeretter, samt supper og salater. Vi savnet imidlertid at den ansatte sa noe mer om rettene eller fremhevet noen spesialiteter på menyen.

Vi valgte å bestille henholdsvis gulasj suppe og pizza pepperoni.

Maten ble servert etter ca. 20 minutter noe som ble opplevd som greit i forhold til type sted. Både suppen og pizzaen hadde en kjedelig presentasjon. Gulasj suppen hadde en tynn konsistens og smakte lite. Pizzaen hadde sparsommelig med fyll og smakte i likhet med suppen lite. Som helhet smakte ikke maten dårlig, men utmerket seg heller ikke spesielt.

Den ansatte spurte ikke om maten smakte og tilbød ikke noe mer å drikke når glasset var tomt og vi opplevde i liten grad å bli fulgt opp i løpet av måltidet. Det tok også noe tid å få kontakt med den ansatte når vi ønsket å betale. Det ble ikke gjort forsøk på innsalg av dessert eller kaffe, noe som hadde vært en hyggelig avslutning på måltidet.

Med unntak av den hyggelige uteserveringen er dette et restaurant besøk som raskt går i glemmeboken – verken mat eller service utmerket seg spesielt. På bakgrunn av dette vil vi ikke besøke stedet igjen og vil heller anbefale andre og bedre spisesteder i Sunny Beach.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *