Aura Bar & Grill, Sunny Beach

Aura Bar & Grill ligger langs strandpromenaden i Sunny Beach og kan friste med en variert meny, drinker og levende musikk. Stedet har en stor og innbydende uteservering. Prisnivået er litt høyere enn i resten av Bulgaria, på lik linje med de andre restaurantene i Sunny Beach.

Vi fikk ingen hilsen eller øyekontakt med de ansatte ved ankomst og det tok noe tid før menyen ble satt frem på bordet av en noe røff servitør, som gjerne kunne vært litt blidere og serviceinnstilt. Vi valgte å bestille henholdsvis wienersnitzel med pommes frites og svinekotelett med bearnaise saus og pommes frites. Den samme ansatte var raskt på plass for å ta imot bestillingen, men også nå manglet det smil og noen høflighetsfraser.

Maten ble servert etter ca. 20 minutter og hadde en noe kjedelig presentasjon. Wienersnitzelen smakte greit, men utmerket seg ikke spesielt, noe som også gjaldt for pommes frites. En liten klump med hvitløkssmør var med på å løfte totalopplevelsen.

Svinekoteletten var tørrstekt og hadde en seig og smakløs konsistens. Den tilhørernde bearnaisesausen var tynn og minnet lite om bearnaisesaus. Sausen smakte heller ikke spesielt godt. Pommes frites og risen var helt grei, men greide ikke å løfte opplevelsen av måltidet.

Ingen av de ansatte fulgte opp i løpet av måltidet og det tok lang tid å få oppmerksomhet for å kunne betale.

Vi opplevde maten på stedet som smakløs og synes at prisnivået var for høyt i forhold til det som ble servert. Servicen var heller ikke spesielt bra og på bakgrunn av dette vil vi ikke besøke stedet igjen eller kunne anbefale det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *