Gold Pearl Hotel, Sunny Beach

Gold Pearl Hotel Sunny Beach lå sentralt plassert i Sunny Beach kun noen få meters ganger i fra stranden og strandpromenaden. Hotellet hadde et hyggelig uteområde med basseng, solstoler og ulike sittegrupper. Hotellet hadde ingen restaurant eller bar, men tilbød gratis kaffe, te, varm sjokolade, vann og juice.

Ved ankomst ble vi møtt av en blid og smilende ansatt som ønsket velkommen og informerte oss raskt om hotellets fasiliteter. Hotellets resepsjon er ikke døgnåpen, men vi fikk god hjelp av resepsjonen de gangene vi trengte det. Alle ansatte ved hotellet fremsto som vennlige og serviceinnstilte.

Gjesterommet fremsto som lite, men hadde en hyggelig balkong, skrivebord, kjøleskap, aircondition og et velfungerende gratis trådløst nettverk. Sengen var pent oppredd og fremsto som komfortabel, til tross for at madrassen var ganske hard. På balkongen var det en liten sittegruppe og stativ til å tørke klær.

Baderommet var enkelt, men praktisk innredet med vask, badekar, såpe- og toalett artikler, samt skinnende rene håndklær av god kvalitet.

Gjesterommet ble rengjort daglig og fremsto som rent. Vedlikeholdet var også bra og levde opp til våre forventninger.

Hotellets frokost ble servert som buffet på et nærliggende hotell. Dette hotellet var en gedigen «turistmaskin» med svært mange mennesker, noe som medførte lange køer for å finne ledige bord og for å forsyne seg med mat. Standarden på buffeten var grei, men bar preg av masseproduksjon og med så mange mennesker opplevde vi at hygienen i liten grad ble ivaretatt. Opplevelsen av frokosten var så ille at vi heller valgte å spise frokost på egen bekostning på en nærliggende restaurant. Vi håper derfor hotellet ser på muligheten for å servere en enklere frokost i egne lokaler fremfor det samarbeidene hotellet. Dette ville vært med på å løfte totalopplevelsen.

Med unntak av frokosten var vi svært fornøyd med oppholdet og vi vil gjerne besøke hotellet igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *