Happy Bar & Grill Paradise Center, Sofia

Blvd. «Cherni vrah» 100, level 2, 1407 Hladilnika, Sofia, Bulgaria

Happy Bar & Grill er en kjede med flere restauranter i Bulgaria. Vi besøkte restauranten på Paradise Center som ligger i nærheten av metrostasjonen «Vitosha». Restauranten har en flott plassering på kjøpesenteret og tilbyr både servering innendørs og på senterets takterrasse. Stedet kan skilte med en stor meny bestående av en rekke salater, supper, hamburgere, sjømat, sushi, kjøttretter og desserter. Restauranten har også en stor bar med et godt utvalg av drinker.

Ved ankomst ble vi raskt ønsket velkommen av en blid og serviceinnstilt ansatt som raskt viste oss til et ledig bord og presenterte menyen. Vi ble tilbudt å bestille drikke med en gang og den ansatte svarte vennlig på de spørsmålene vi hadde om de ulike rettene. Vi valgte å bestille henholdsvis hamburgeren «Crazy Me» og hamburgeren «Mr Cheezy».

Den ansatte smilte vennlig og ønsket oss et godt måltid når hamburgerne ble servert etter ca. 18 minutter. Begge hamburgerne ble servert med pommes frites, var pent presentert og så innbydende ut. Hamburgeren «Crazy Me» ble servert med brioche brød, karamelisert løk, og rikelig med smeltet cheddar ost. De to Kjøttstykkene i hamburgeren hadde passe tyggemotstand, smakte utmerket og virket til å være laget på friske og ferske råvarer. Kombinasjonen av de ulike elementene i hamburgeren passet perfekt sammen og dannet en veldig god smaksopplevelse som jeg vil huske lenge.

Den ansatte fulgte godt opp i løpet av måltidet og vi følte oss godt ivaretatt. Servicenivået hos de ansatte fremsto som meget bra, til tross for at det var mange gjester og høyt tempo i restauranten.

Til å være en kjede restaurant leverte stedet meget gode service- og matopplevelser som gjør at vi garantert kommer tilbake neste gang vi er i Bulgaria. Jeg kan derfor trygt anbefale stedet til andre reisende som ønsker et godt måltid i uformelle omgivelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *