Franco Fanucci Pizza, Sofia

ul. «Han Asparuh» 37, 1000 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

Franco Fanucci Pizza ligger sentralt plassert i sentrumskjernen av Sofia med gangavstand til alle byens severdigheter. Stedet tilbyr italienske pizzaer basert på italienske råvarer som er stekt i vedovn.

Ved ankomst restauranten fikk vi raskt øyekontakt med en blid og smilende servitør som viste oss til et av de få bordene i den lille restauranten som var ledige. En god duft av pizza pirret neseborene samtidig som menyen ble presentert.

Den spennende menyen hadde et godt utvalg av både vegetariske pizzaer og pizzaer med kjøttfyll, samt noe få salater og et par desserter. Den hyggelige ansatte var raskt på plass for å ta imot bestillingen og vi valgte å bestille henholdsvis pizzaene «Tri Carni» og «Salame Napoli».

Pizzaene ble servert etter ca. 12 minutter noe som fremsto som innenfor i forhold til type sted. Begge pizzaene var rykende varme og hadde et utpreget italiensk preg. Begge pizzaene smakte utmerket og virket til å være laget på friske og ferske råvarer. Smaken var så nærme Italia som en kan komme – og pizzaen var faktisk bedre enn mange av pizzaene jeg har blitt servert i Italia!

Den hyggelige servitøren var tilstede og fulgte opp i løpet av måltidet, slik at vi hele tiden følte oss godt ivaretatt som gjester. Bordet ble raskt ryddet av når vi var ferdige å spise og det var enkelt å få kontakt med den ansatte for å betale. Vi fikk en hyggelig hilsen når vi forlot døren.

Opplevelsen av restauranten var svært bra, både når det gjaldt service, presentasjon og kvalitet på maten. På bakgrunn av dette besøker jeg gjerne stedet igjen og kan trygt anbefale det til andre som ønsker et enkelt og smakfullt pizza måltid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *