Fyll og fanteri på Nordjyske jernbaner

Nordjyske jernbaner har en historie som går tilbake til tidlig på 1900-tallet og ble dannet for å betjene det nordjyske jernbanenettet. Selskapet driver flere jernbanelinjer i Nordjylland, inkludert ruter som forbinder byer som Aalborg, Hjørring, og Frederikshavn.

Vi valgte å reise fra Aalborg til Fredrikshavn, en strekning som betjenes av diesel tog og som tar i overkant en time å forsere. Reisen går igjennom et flatt jordbruksland, kun avbrutt av noen små koselige landsbyer og den litt større byen Hjørring hvor det også er mulighet for overgang til toget som går til Hirtshals nordvest på Jylland.

Toget har bare en klasse og er et typisk lokaltog uten noen bistro eller salgsautomat, men med toalett og et velfungerende trådløst nett.

Vi reiste en lørdag ettermiddag og denne dagen var toget fullt av fulle ungdommer som tydelig skulle hjem fra Aalborg. Det var til tyder et høyt støynivå og hele vognen luktet alkohol og gammel fyll. Toget som gjorde alt enda mer kaotisk.

Vi så ingen konduktør i løpet av reisen og det var ingen som sjekket billettene. Om dette er vanlig standard vites ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *