Milan Pizza, Fredrikshavn

Milan Pizza er et gatekjøkken med både innendørs og utendørs servering i Fredrikshavn. Stedet ligger sentralt plassert i Lodsgade med kort avstand til togstasjonen, fergeterminalen og byens hoteller.

Lokalene fremsto som slitte og kunne med fordel ha vært pusset opp og gjort hyggeligere for de besøkende. Ingen av meny tavlene over disken fungerte, men det lå noen få slitte menyer på enkelte av bordene.

Menyen hadde et godt utvalg av pizza, hamburgere, kebab og andre grill retter. Prisnivået fremsto som lavt og passende for type sted.

De to ansatte virket uengasjerte og vi fikk ingen hilsen eller smil ved ankomst. Det samme gjaldt da vi forlot stedet.

Vi valgte å bestille henholdsvis Pizza Quatro og mix kebab og kylling box. Maten ble servert etter ca. 10 minutter, noe som ble opplevd som raskt i forhold til type sted.

Porsjonene fremsto som rause og både pizzaen og kebaben virket til å være laget på friske og ferske råvarer. Pizzaen smakte utmerket og hadde godt med fyll og en velsmakende ost. Bunnen virket til å være hjemmelaget og var perfekt stekt. Kebaben hadde en noe mer kjedelig presentasjon og bestod av pommes frites, kebebkjøtt fra farse og noen biter med stekte kyllingstrimler og dressing. Det var ingen salat. Kebaben smakte helt greit, men utmerket seg ikke spesielt.

For de som ønsker et raskt måltid kan stedet anbefales, utenom dette ville vi valgt noen av de andre og bedre spisestedene i Fredrikshavn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *