Smash Buddies, Askim

Smash Buddies ligger plassert i sentrum av Askim med kort vei til byens fasiliteter, Østfoldbadet og tog- og busstasjon. Det finnes også en stor parkeringsplass kun noen få meter fra spisestedet.

Smash Buddies har spesialisert seg på smashburgere, crepes, belgiske vafler og milkshake med tilbehør og har en relativt liten, men spennende meny. Smashburgere er kjent for å være en enkel og velsmakende måte å tilberede en hamburger på, og de har blitt populære i mange deler av verden. De skiller seg fra mer tradisjonelle tykke hamburgere ved å tilby en annen smak og teksturopplevelse på grunn av den klemte, tynne pattyen.

Meny

Vi valgte å bestille henholdsvis smashburgerne «Route 66» og «Classic» med fries. «Route 66» bestod av to patties med dobbel cheddar ost, speilegg, salat, sylteagurk og BBQ-saus i brioche brød, mens «Classic» bestod av to patties, dobbel cheddar ost, karamelisert løk og en hjemmelaget dressing. Begge burgerne ble servert etter ca. 15 minutter noe som var innenfor med tanke på type sted.

Begge hamburgerne var pent presentert og så innbydende ut. Kjøttet i begge burgerne var nylaget, hadde god tyggemotstand og smakte utmerket. Cheddar osten, smakte godt, og omkranset kjøttet på en innbydende måte. «Route 66» burgeren ble servert med speilegg og BBQ-saus, en spennende kombinasjon som smakte utmerket. «Classic» burgeren ble servert med en hjemmelaget dressing som var litt for sterk, men ellers var hamburgeren god. Brioche brødene var ikke hjemmelaget, men passet godt til de øvrige komponentene i hamburgeren. Den tilhørende pommes frites hadde var passe fritert, godt krydret og smakte utmerket.

Lokalet

Spisestedet var fordelt over to etasjer hvor kjøkken og bestillingsdisk var plassert i første etasje og spiseplasser og toalett fantes i andre etasje. Lokalene fremsto som enkle og kunne med fordel ha vært oppgradert, blant annet manglet det rekkverk i trappen mellom etasjene og enkelte lister i lokalet. Renholdet fremsto som noenlunde bra og de ansatte ryddet og tørket jevnlig av bordene.

Service

Vi ble tatt imot av en vennlig ansatt og fikk et hyggelig «Hei» da vi ankom. Bestilling og betaling ble gjort ved kassedisken, men maten ble servert ved bordene. Vi følte oss sett og opplevde at de ansatte var blide og serviceorienterte. En hyggelig hilsen da vi forlot stedet hadde vært med på å toppe opplevelsen.

Konklusjon

Smash Buddies tilbyr en type hamburgere som ikke serveres andre steder i Askim. Hamburgerne smaker utmerket og holder en kvalitet som er langt høyere enn de ordinære hurtigmat stedene. Menyen er enkel, men spennende og prisnivået er lavt i forhold til kvaliteten på det som blir tilbudt. Servicen er jevnt over bra, mens lokalene med fordel kunne ha vært oppgradert noe. På bakgrunn av kvaliteten på maten besøker vi gjerne stedet igjen og kan varmt anbefale stedet til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *