Coral Teide Mar Hotel, Puerto de la Cruz

Coral Teide Mar hotell ligger i bydelen La Paz med en rekke butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. Sentrum av Puerto de la Cruz er kun 15-20 minutters spasertur fra hotellet. Det er imidlertid stor høydeforskjell mellom La Paz og sentrum av Puerto de la Cruz slik at det er mange bakker og trapper for å komme til hotellet om en velger å gå fra sentrum.

Gjesterom

Gjesterommet fremsto som litt utdatert og slitt, men var skinnende rent og hadde en innbydende atmosfære. Rommet bestod av en sovealkove med to enkeltsenger og et kombinert minikjøkken og oppholdsrom med spisebord og sofa, samt en liten flatskjerm TV med spanske og internasjonale kanaler. I tillegg til dette var det et lite baderom og en balkong med bord og stoler.

Minikjøkkenet var utrustet med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, dekketøy, glass, bestikk og noen få kjøkkenredskaper for enkel matlaging. Kjøkkenet fremsto imidlertid som noe slitt og kunne med fordel ha vært oppgradert.

Oppholdsrommet var funksjonelt innredet med et kjøkkenbord og to stoler, samt en litt flekkete sofa og et sofabord. Alle møblene hadde slitasjemerker, men fungerte godt til vårt behov og vi savnet ikke noe.

Sengene var brede og hadde faste komfortable madrasser. Hver av sengene hadde to puter, en stor hotell pute og en mindre pute, og en behagelig tynn dyne. Sengetøyet var rent, behagelig og i god stand.

Balkongen hadde flott utsikt over havet og var enkelt innredet med to behagelige stoler og et bord, i tillegg til snorer for å kunne tørke klær.

Baderommet var slitt, men hadde god belysning og var som resten av leiligheten skinnende rent. I tillegg til toalett og vask var det et lite badekar. Av utstyr fantes det hårføner og såpe fra dispenser, i tillegg til flere rene håndklær av god kvalitet.

Leiligheten ble rengjort 5 dager i uken, noe som opplevdes som bra. Det var også et velfungerende gratis trådløst nettverk som fungerte på hele hotellet.

Fellesareal

Hotellet ligger i en vakker, grønn hage, og er bygget i kanarisk stil, hvilket gir en autentisk følelse. I den frodige hagen ligger det to basseng samt solsenger, og en bar som serverer kald drikke. Fellesarealene oppleves som noe utdaterte, men er velholdte og rene. Hotellet har to små heiser og er tilrettelagt for handikappede.

Frokost

Hotellets frokost ble servert som buffet og hadde et svært bra utvalg av både varme og kalde retter, samt ferskt brød, juice, vann kaffe- og te. Produktene på buffeten fremsto som ferske og var av god kvalitet. De ulike serveringsfatene ble regelmessig fylt på slik at det aldri var tomt for produkter. Det var også noe variasjon i utvalget på buffeten fra dag til dag, noe som var med å løfte opplevelsen. Utvalget ble opplevd som bedre enn på andre tilsvarende hoteller.

Service

De ansatte på hotellet fremsto som blide og serviceinnstilte. Vi fikk en hyggelig mottakelse ved ankomst og de ansatte var oppmerksomme og hjelpsomme under hele besøket. Dette gjaldt personalet i resepsjonen, frokostsalen, renholdspersonalet og badevaktene.

Konklusjon

Coral Teide Mar hotell har en flott plassering i La Paz området. Gjesterommene er noe slitte, men rene og praktisk innredet. Hotellets personale fremstår som blide og serviceinnstilte noe som gjør at du som gjest føler deg godt ivaretatt. Frokosten som blir servert er svært bra. På bakgrunn av dette vil jeg anbefale hotellet og besøker det gjerne igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *