Scandic Hotel Arvika

Scandic Hotel Arvika har en flott plassering i sentrum av den lille, men koselige, byen Arvika i Värmlands Län. Hotellet ligger i en erverdig trebygning fra 1815 og huser i tillegg til hotellet to restauranter og et lite SPA. Hotellet het tidligere Hotel Oscar, men byttet navn og ble tatt opp i Scandic Hotels kjeden i 2011.

Ved ankomst ble vi tatt imot av en hyggelig ansatt som sjekket oss inn og informerte om hotellets fasiliteter , samt åpningstidene til frokost, restaurant og velværeavdeling. Vi ble også oppgradert til en et bedre rom en det som var bestilt, noe som opplevdes som positivt og satte en ekstra spiss på oppholdet.

Vi fikk også god hjelp av resepsjonen ved henvendelser i løpet av oppholdet og en hyggelig avsluttende hilsen da vi sjekket ut av hotellet.

Gjesterommet hadde hadde en grei størrelse og var innredet i duse farger som gav en avslappet og hyggelig atmosfære. Sengen hadde gode madrasser, rent sengetøy, to puter og et pent sengeoverkast. Av annet utstyr fantes det en vannkoker med tilhørende kaffe og te, TV, skrivebord med stol og en lenestol. Minibar fantes ikke. Det var god belysning i rommet og tilstrekkelig med el-uttak.

Baderommet hadde en grei størrelse og var enkelt innredet med toalett, vask og dusj. Det var dispenser såpe på veggen ved vasken og i dusjen. Det var et dobbelt sett med håndklær som var rene og i god stand. Belysning på baderommet var svært bra og det var godt vanntrykk i dusjen.

Renholdet og vedlikeholdet var svært bra, now som også gjaldt for gjesterommet.

Hotellets fellesarealer var velholdte, men bar preg av at hotellet var bygget om og utvidet flere ganger med enkelte nivåforskjeller, trapper og kronglete korridorer. Det var imidlertid godt skiltet og enkelt å finne frem. I forbindelse med resepsjonen fantes det et hyggelig område med flere sittegrupper.

Hotellet hadde også et lite treningsrom med enkle treningsapparater og en lite velværeavdeling med sauna, jacuzzi og et lite basseng.

Frokosten ble servert som buffet og hadde et godt utvalg av v både varme og kalde retter. De ulike produktene virket til å være ferske og av god kvalitet. Det opplevdes også som positivt at flere av produktene var hjemmelagde eller lokalprodusert. Serveringsfatene ble jevnlig supplert slik at ingen fat ble stående tomme. De ansatte var også flinke til å rydde av bordene og var tilstedeværende i frokostsalen. Jeg savnet imidlertid et «Hei og god morgen» eller en oppmerksomhet da vi ankom.

Scandic Hotel Arvika leverte et gjennomgående godt hotell produktene med gjennomgående blide og hyggelige ansatte, enkle velholdte gjesterom og en god frokost. På bakgrunn av dette vil vi bo på hotellet igjen og kan anbefale det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *