Wasa Pizzeria og Grill, Strömstad

Wasa Pizzeria og Grill har en sentral plassering ved havnen i Strömstad og tilbyr servering både inne og ute. Ved ankomst var det lokalet halvfullt og vi fant på egenhånd et bord i lokalet.

En noe mutt servitør kom raskt til bordet med menyen og fremhevet dagens rett som var «Baconsurret köttfarslimpa”. Etter noen minutter kom den samme servitøren tilbake for å ta opp bestillingen. Vi valgte å bestille henholdsvis dagens rett og en porsjon med pytt i panne.

Maten ble servert etter ca. 20 minutters ventetid, noe som ble opplevd som greit i forhold til type sted. Begge porsjonen var særdeles små sett i forhold til pris og hadde en kjedelige presentasjon.

Köttfarslimpan smakte lite og hadde en intetsigende konsistens. Det manglet både kontur og tyggemotstand. Peppersausen hadde en sur ettersmak og virket ikke til å være hjemmelaget. Potetmosen hadde en grei smak og konsistens, men utmerket seg ikke ut over dette.

Pytt i pannen ble servert med to egg og virket til å være laget av billigste type frossen pytt i panne som en finner i supermarkedet. Ingrediensene var litt for lite stekt og hadde en bløt, «soggy», konsistens. Retten smakte lite og var en av de dårligste pytt i pannene vi har spist.

Ingen av de ansatte fulgte opp i løpet av måltidet og vi ble ikke spurt om maten smakte. Det tok noe tid å få oppmerksomhet for å få betalt og når betalingen var gjennomført fjernet den ansatte glassene fra bordet selv om det enda var noe drikke igjen. Dette ble opplevd som direkte uhøflig

Regningen var langt høyere enn det som var forventet i forhold til prisene som var oppgitt i menyen. Den ansatte ble imidlertid svært ufin da vi påpekte dette.

Vi satt igjen med følelse av direkte svindel da vi forlot stedet. Matopplevelsen og servicen var svært dårlig og prisen svært høy i forhold til det som ble levert.

På bakgrunn av dette vil vi ikke besøke stedet igjen eller anbefale det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *