Luna Caprese, Puerto de la Cruz

Luna Capreze er en italiensk inspirert restaurant beliggende i La Paz distriktet på en høyde overfor sentrum av Puerto de la Cruz. Restauranten har åpent daglig fra tidlig formiddag til sen kveld og er et naturlig møtepunkt om en kun ønsker en kaffe, lunsj eller middag. Menyen består hovedsaklig av pizza, men det er også enkelte salater, supper og pastaretter.

Mat

Vi valgte å bestille henholdsvis Pizza Diavola og Pizza Fabio. Begge pizzaene ble servert etter ca. 15 minutter, noe som er innenfor med tanke på type sted. Begge pizzaene hadde tynn italiensk bunn, var saftige og pent presentert. Pizza Diavola bestod av sterk pepperoni, løk, tomatsaus og smakte godt, men utmerket seg ikke spesielt. Det samme gjaldt for Pizza Fabio som var en hvit pizza bestående av løk, salami, mozzerella og parmesanost. Personlig opplevde jeg at sistnevnte pizza hadde litt for mye løk og at det i stor grad dominerte smaksbildet.

Service

Det tok noe tid å få oppmerksomhet fra de ansatte ved ankomst og vi savnet et «Hei» eller et vennlig smil. Når vi først fikk oppmerksomhet fra den kvinnelige servitøren opplevde vi servicen som bra. Den ansatte var rask, effektiv og smilende. Menyen ble raskt satt frem på bordet og det ble raskt fulgt opp med drikke- og matbestillinger. Vi fikk raskt oppmerksomhet da vi ønsket å betale og vi fikk en hyggelig hilsen av den ansatte da vi forlot restauranten.

Konklusjon

Luna Caprese er ingen gourmet restaurant, men tilbyr realle italienske pizzaer til en rimelig pris. Menyen er omfattende og pizzaene som tilbys er håndlagede og smakfulle, selv om de ligger noe under de beste pizzaene jeg har spist. De ansatte er vennlige og effektive. For en rask lunsj eller middag kan jeg anbefale stedet på det varmeste – for en romantisk middag eller business lunsj ville jeg valgt et annet sted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *