Hannen Barril, Puerto de la Cruz

Hannen Barril Restaurant ligger plassert på Plaza del Charco i hjertet av Puerto de la Cruz og tilbyr både ute- og innendørs servering. Stedet har en tyskinspirert meny og tilbyr et godt utvalg av grillretter. Under vårt besøk var det mange gjester, stort sett turister, tilstede og spisestedet virket til å være populært.

Mat

Stedets meny besto av enkelte salater, hamburgere og et utvalg av kjøttretter. Vi valgte å bestille henholdsvis grillet kyllingspyd med pommes frites og grillet svinespyd med pommes frites. Begge rettene ble servert etter ca. 30 minutter, noe som opplevdes som litt for lenge i forhold til type sted. Rettene hadde en kjedelig presentasjon og porsjonene fremsto som små. Begge rettene ble servert med det samme tilbehøret som besto av pommes frites, potetsalat, ketchup og råkostsalat med litt hamburgerdressing. Grillspydene så helt like ut da de ble servert og den ansatte informerte ikke om hva som var kylling og hva som var svin slik at vi måtte smake oss frem.

Kyllingspydet var ikke gjennomstekt og var flere steder så rått at det var uspiselig. Svinspydet var bedre stekt, men utmerket seg ikke spesielt i forhold til smak og konsistens. Pommes fritsen var tørr og manglet salt. Resten av tilbehøret var ok, men utmerket seg ikke spesielt.

Porsjonene var også svært små og overpriset i forhold til andre etablissement i området, noe som var med på å trekke ned totalinntrykket. Glasset med øl som ble servert til maten skulle inneholde 0,4l, men var ikke fylt opp og inneholdt ikke mer enn 0,33l noe som må anses å være på grensen til svindel.

Service

Det tok noe tid å få oppmerksomhet fra den ansatte, men da han hadde sett oss ble menyen raskt satt frem på bordet. Vi fikk raskt tilbud om å bestille drikke og den ansatte var raskt på plass når vi var klare til å bestille maten. Den ansatte fremhevet ingen av rettene i menyen og gjorde ingen forsøk på oppsalg eller mersalg.

Etter at maten ble servert så vi lite til den ansatte og vi fikk ingen oppfølging i løpet av måltidet. Vi fikk ikke tilbud om mer å drikke når glassene var tomme og vi ble ikke spurt om maten smakte. Vi savnet også en hyggelig hilsen fra den ansatte da vi forlot restauranten.

Konklusjon

Maten er noe av det dårligste vi har blitt servert på lenge. Kyllingen var ikke tilstrekkelig stekt og var uspiselig. Tilbehøret fremsto som kjedelig og porsjonene var dyre i forhold til størrelsen. Vi savnet også noe mer service og vennlighet hos de ansatte. På bakgrunn av dette vil vi ikke besøke stedet igjen og kan ikke anbefale det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *