Restaurante El Padrino San Amaro, Puerto de la Cruz

El Padrino San Amero Restaurant er en del av El Padrino kjeden som har flere restauranter i Puerto de la Cruz. El Padrino San Amero Restaurant har en sentral plassering i La Paz distriktet i Puerte de la Cruz med gangavstand fra flere av byens hoteller. Restauranten tilbyr både innendørs- og utendørs servering.

Mat

Restauranten har en stor meny som spenner seg fra pizza, salater og supper til kjøtt- og fiskeretter. Flere av rettene virket til å være tyskinspirerte. Vi valgte å bestille henholdsvis Wienersnitsel og strimlet svinekjøtt i peppersaus. Maten ble servert 45 minutter etter bestilling, noe som opplevdes som svært lenge i forhold til type sted og som var med på å trekke ned totalopplevelsen.

Rettene hadde en noe kjedelig presentasjon og spesielt retten med strimlet svinekjøtt fremsto som en brun masse med pommes frites. Mangelen på grønnsaker var også påtagende. Begge porsjonene fremsto imidlertid som svært rause noe som var med på å trekke opp førsteinntrykket.

Kalvesnitselen hadde en fin hjemmelaget og saftig konsistens. Kjøttet smakte utmerket og var mørt. Tilbehøret i form av pommes frites, en kvart sitron, tomat og et salatblad var som forventet, men utmerket seg ikke spesielt. Totalsett smakte imidlertid retter veldig bra.

Retten med strimlet svinekjøtt og peppersaus ble servert med pommes frites og smakte utmerket. Kjøttet var mørt og smakte godt. Peppersausen som dekket store deler av tallerkenen hadde en god og hjemmelaget konsistens og passet godt til kjøttet. Pommes fritsen utmerket seg ikke spesielt, men var heller ikke dårlig. Noe grønnsaker hadde vært med på å toppe opplevelsen.

Service

Det tok noe tid før vi ble sett av den ansatte og vi savnet et smil eller ett vennlig nikk ved ankomst. Selv etter at vi hadde blitt sett av den ansatte tok det noe tid før menyen ble satt frem til bordet og drikkebestillingen ble tatt opp. Den ansatte var også svært dårlig i engelsk og det var derfor noe utfordrende å utføre bestillingen (det er imidlertid ikke servitøren sin skyld at vi ikke snakker spansk).

Vi fikk ingen oppfølging av den ansatte under måltidet og ble ikke tilbudt mer drikke når glasset var tomt eller spurt om maten smakte. Noe mer interesse og engasjement hadde vært med på å toppe opplevelsen. Da vi var klare for å betale måtte vi vente noe for å få oppmerksomhet fra den ansatte og vi fikk ingen hilsen da vi forlot restauranten.

Konklusjon

El Pedrino San Aremo restaurant har en spennende meny og tilbyr rause porsjoner med hjemmelaget mat til fornuftige priser. Presentasjonen av de ulike rettene kunne vært gjort bedre og ikke forvent noen gourmetmat om du besøker dette stedet. Servicen er litt treg og kunne vært profesjonalisert noe mer. Maten smaker imidlertid svært godt – og er ikke det noe av det viktigste?

På bakgrunn av dette ville vi besøkt stedet igjen og også anbefalt det til andre som er i området.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *