Minigolf Club, Puerto de la Cruz

Minigolf Club ligger sentralt plassert på La Paz området i utkanten av Puerto de la Cruz og tilbyr i tillegg til en 18-hulls minigolf bane både mat og drikke. Stedet er uformelt og holder åpent fra tidlig formiddag til sen kveld og tilbyr levende musikk med lokale artister flere kvelder i uken.

Mat

Minigolf Club har en stor meny som omfatter pizza, pasta, salater, kjøtt og fiskeretter. Menyen er tilgjengelig på flere språk slik at det er enkelt å bestille. Prisnivået ligger på det jevne med lignende restauranter i området og det er mulig å få en hovedrett fra ca. 10 EUR. Vi valgte å bestille henholdsvis «Chicken Escalopes» og «Sausages».

Begge rettene ble servert etter ca. 15 minutter, noe som opplevdes som innenfor i forhold til type sted.

Kyllingen hadde en helt ok presentasjon, og ble servert med pommes frites og en enkel salat. Den panerte kyllingen smakte greit, men virket litt tørr. Pommes fritsen var litt bløt og kunne med fordel ha vært fritert litt lenger. Salaten fremsto som litt kjedelig og smakte like kjedelig.

Porsjonen med pølser hadde en kjedelig presentasjon og fremsto som lite raus. De to pølsene, henholdsvis «bockwurst» og «thüringer» ble servert med en hjemmelaget potetsalat og to ulike typer sennep. Pølsene hadde en grei konsistens, men smakte litt lite. Den hjemmelagede potetsalaet hadde fin konsistens og smakte godt. Retten manglet imidlertid det siste lille ekstra som hadde løftet opplevesen.

Service

Ved ankomst ble vi raskt møtt av en vennlig servitør som viste oss til et bord innerst i lokalet. Det var mange gjester tilstede i restauranten og servitørene løp rundt og virket til å være stressede. Menyen ble imidlertid raskt satt frem på bordet, uten at den ansatte kom med noen forslag eller fremhevet enkelte av rettene. Vi fikk raskt kontakt med den ansatte når vi var klare til å bestille og maten ble servert etter ca. 15 minutter. Vi fikk ingen oppfølging underveis i måltidet og det ble ikke gjort noen forsøk på innsalg av dessert eller kaffe etter måltidet. Den ansatte tok raskt imot betalingen da vi var klare for å gå. Vi fikk ingen hilsen eller hyggelig kommentar da vi forlot restauranten.

Minigolf

Stedet tilbyr en 18-hulls minigolf bane i bakgården. Området er pent beplantet og har flere sittegrupper med mulighet for servering. Minigolf banen fremsto som velholdt og hadde en middels vanskelighetsgrad.

Konklusjon

Mingolf Club tilbyr en flott utendørs minigolf bane og er et ideelt sted for å slappe av med en runde minigolf eller en kald drink. Maten som serveres har brukbar kvalitet, men utmerker seg ikke spesielt. De ansatte oppleves som stressede og nivået på servicen kunne vært bedre. Jeg kan anbefale stedet for en enkelt matbit, noe godt å drikke og et slag minigolf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *