Diné Burger Femman, Göteborg

Diné Burger er en Göteborg basert hamburgerkjede som har spesialisert seg på hjemmelagede smash-burgere. De hevder selv at kjøttet som blir benyttet blir kvernet på restauranten og at alt av dressinger er hjemmelaget.

Vi besøkte restauranten som er plassert i kjøpesenteret Nordstan midt i sentrum av Göteborg.

Ved ankomst ble vi raskt ønsker velkommen av en blid og smilende ansatt som lurte på om vi ønsket å spise. Vi fant et hyggelig bord på egenhånd og den ansatte var raskt på plass med menyer og satte samtidig frem en karaffel med vann på bordet.

Menyen bestod av tretten ulike typer hamburgere, inkludert en barneburger og flere vegetariske alternativer, samt et godt utvalg av sideretter og dippsauser. De ulike rettene var godt beskrevet og ble servert med en mix av vanlige fries og søtpotetfries som standard.

Den hyggelige ansatte var raskt på plass for å ta imot bestillingen når vi var klare for dette, men gjorde ingen forsøk på å selge inn drikke eller sideretter. Vi valgte å bestille ”Tryffel” burger med fries.

Maten ble servert ca. 10 minutter etter bestilling og den ansatte satte også frem en ekstra flaske med trøffel majones på bordet om vi ønsket mer dressing. Burgeren ble servert i en kurv sammen med fries og hadde en kjedelige presentasjon. Selve burgeren fremsto som liten og bestod av et 130 grams kjøttstykke, salat, rødløk, cheddarost, bacon og trøffel majones dressing, samt brioche brød. Hamburgeren var akkurat passe «grisete» som en smashburger skal være.Trøffel dressingen og osten smakte godt. Kjøttet var virket hjemmekvernet og hadde god tyggemotstand, men smakte lite. Brioche brødene var industrielle og smakte deretter. Miksen av potet og søtpotet fries var spennende, men ikke noe mer enn det. Måltidet manglet det siste lille både på smak og konsistens og ble derfor et av de måltidene som raskt går i glemmeboken.

Servicen på stedet var på det jevne og vi ble godt tatt imot av en hyggelig ansatt. Etter at maten ble servert uteble imidlertid servicen og vi ble ikke spurt om maten smakte eller om vi ønsket noe dessert etter maten. Vi måtte også vente lenge på å få oppmerksomhet fra den ansatte for å få betalt.

Lokalet hadde et spennende og rustikt preg som var med på å skape en avslappet og hyggelig stemning til tross for at det var plassert inne i Göteborg sitt største kjøpesenter.

Totalt var besøket av typen som raskt blir glemt. Hverken mat eller service utmerket seg nevneverdig, hverken positivt eller negativt. På bakgrunn av dette vil jeg ikke besøke stedet igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *