Joe’s Dinner Töcksfors

Joe’s Dinner Töcksfors er plassert på kjøpesenteret Töcksfors Shopping, kun noen minutters kjøring i fra grensen til Norge. Stedet er innredet som en typisk amerikansk dinner og har en stor meny med internasjonale retter og svensk husmannskost. Hver dag har spisestedet også en meny med dagens retter som inkluderer kaffe, suppe og en rikholdig salatbuffet. Prisnivået er rimelig.

All bestilling gjøres i kassedisken og maten hentes ved disken når den er klar. Den ansatte i kassen hadde et vennlig smil og kunne svare på mine spørsmål om de ulike rettene, noe som var med på å løfte førsteinntrykket.

Vi valgte å bestille henholdsvis pytt i panne, kalops og en barnemeny med kyllingfilet. Verdt å merke seg er at barn spiser til halv pris om en voksen kjøper middag.

Maten var klar etter ca. 10 minutters venting, noe som opplevdes som greit i forhold til type spisested. Alle rettene var pent presentert og så innbydende ut.

Kalps som er en tradisjonell svensk-finsk oksegryte med oksekjøtt, poteter, løk og gulrøtter smakte utmerket og virket til å være hjemmelaget med ferske og friske råvarer. Kjøttet var mørt og bar preg av å ha kokt lenge slik det skal være i en tradisjonell kalops.

Pytt i pannen ble servert med to speilegg og bestod av poteter, ulike typer kjøtt, pølser og bacon som var hakket i små biter. Retten var videre stuet sammen med litt fløte, noe som var med på å toppe smaksopplevelsen. Pytt i panne er opprinnelig en rett basert på restemat og det var tydelig at kjøkkenet hadde benyttet rester til å lage denne retten, noe som er positivt med tanke på å redusere matsvinnet. Kjøkkenet hadde gjort en kjempejobb med å balansere smakene og personlig var dette en av de beste pytt i panne jeg har spist.

Barnemenyen med kyllingfilet var pent presentert og bestod av en grillet kyllingfilet, pommes frites, kryddersmør og en skål med pommes frites. Kyllingfileten smakte utmerket og bearnaisesausen var på høyde med langt dyrere restauranter. Pommes fritesen var sprø og perfekt fritert.

Joe’s Dinner Töcksfors leverer mat av en kvalitet som ligger langt over det som er forventet i forhold til type sted. Når prisen på mat også inkluderer hjemmelaget suppe og en rikholdig salatbuffet er dette et røverkjøp. På bakgrunn av dette vil jeg besøke stedet igjen og kan anbefale det til alle som er i området eller reiser forbi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *