Hotelltest: Safrano Palace Hotel, Brasov

Safrano Palace Hotel har en fantastisk beliggenhet ved torget i den gamle delen av Brasov med kort vei til de fleste av byens attraksjoner, og noen få meter til et godt utvalg av restauranter og uteliv.

Service

Ved ankomst ble vi tatt imot av en hyggelig mannlig ansatt som raskt fant frem reservasjonen, informerte om åpningstidene til frokosten og tok imot betaling. Han viste oss personlig rommet og sørget for at alt fungerte slik vi ønsket før han forlot rommet. Vi fikk også både smil og en hyggelig avsluttende hilsen da vi forlot hotellet.

Gjesterom

Gjesterommet hadde direkte adkomst fra en hyggelig bakgård på baksiden av hotellets resepsjon og hadde eget bord og to stoler utenfor døren, noe som var med på å gi et hyggelig og innbydende førsteinntrykk.

Gjesterommet fremsto som lyst og var innredet med en elegant dobbeltseng med pent og nystrøket sengetøy, samt pynteputer og sengeoverkast, en flatskjerm TV, minibar, et lite bord og to stoler, samt et garderobeskap. Belysningen på rommet var bra og det var strømuttak på begge sider av sengen. Rommet hadde ikke noe ventilasjon og vi måtte åpne vinduet for å få inn frisk luft.

Madrassen i sengen var komfortabel og ga god søvnkvalitet. Vi savnet imidlertid to separate dyner istedenfor en stor felles dyne. Dette er imidlertid individuelt.

Baderommet var ikke spesielt stort, men var funksjonelt innredet med et dusjkabinett, vask og toalett. Det var dispensersåpe både ved vasken og i dusjen. Det var to sett med rene håndklær i god stand. Det fantes også en hårføner på baderommet.

Renholdet og vedlikeholdet var svært bra både på gjesterommet og toalettet.

Frokost

Frokosten ble servert som buffet og hadde et særdeles godt utvalg av både varme og kalde retter. Av varmretter kan det nevnes speilegg, hjemmelaget eggerøre, pølser, bacon og stekt sopp. Når det gjelder kalde retter var det et godt utvalg av kjøttpålegg og flere typer ost, kuttede grønnsaker, yoghurt og frokostblandinger, samt flere typer brød, croissanter og muffins. Det var også et godt utvalg av juice, samt kaffe og te. De ulike rettene var ferske og av god kvalitet. Buffeten ble jevnlig supplert og de ansatte var flinke til å rydde av bordene. Jeg savnet imidlertid noe mer engasjement og initiativ overfor oss som gjester og en hyggelig hilsen hadde vært med på å toppe opplevelsen.

Konklusjon

Safrano Palace Hotel er med sin plassering og prisnivå et av de beste valgene om du ønsker å oppleve den fantastiske byen Brasov. Gjesterommene har gjennomgående god standard og frokosten som er inkludert er en av de bedre frokostene jeg har opplevd i Brasov. Jeg kan derfor anbefale hotellet og vil med sikkerhet besøke stedet igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *