Hoteltest: Hotel Claudio, Sighișoara

Hotel Claudio har en sentral plassering i Sighișoara med gangavstand til alle av byens attraksjoner, restauranter og uteliv. Det finnes en liten matbutikk kun få meter fra inngangen og et større supermarkedet fem minutters gange fra hotellet. Det er tilgjengelig parkering på gateplan utenfor hotellet.

Ved ankomst ble vi ønsket velkommen av en hyggelig ansatt som snakket noe gebrokkent engelsk, men raskt fant reservasjonen og fikk sjekket oss inn. Den ansatte forklarte videre at det var lavsesong og at hotellets restaurant derfor var stengt og at hotellet derfor ikke tilbød noen frokost. Hun kom imidlertid med forslag til hvor vi eventuelt kunne gå for å kjøpe frokost.

Gjesterom

Gjesterommet var enkelt innredet med to enkeltsenger, et skrivebord og en krakk, samt minibar og flatskjerm TV. Sengene var pent oppredd med en pyntepute og matchende sengeoverkast. Det var god luft på rommet og en passende temperatur. Rommet hadde ikke aircondition, men det var mulig å åpne vinduet.

Selve gjesterommet hadde en merkelig oppbygning med tre ulike nivåer på gulvet, hvorav det ene trinnet i rommet var ganske stort og derfor lite egnet for eldre eller personer med vanskeligheter med å gå. Madrassene hadde ingen overmadrass og virket noe utdaterte. Det knirket også mye i sengene slik at jeg våknet av knirkingen hver gang jeg skiftet posisjon i sengen. Dette gikk ut over søvnkvaliteten.

Det var greit med belysning i rommet, men det kunne med fordel ha vært flere strømuttak. En skjøteledning med forgrener gjorde imidlertid jobben ved sengene.

Baderommet var lite, men praktisk innredet med toalett, vask og dusjkabinett. Det var lagt frem to poser med dusjsåpe og to pakker med såpestykker. Det var også et dobbelt sett med rene håndklær av god kvalitet. Det luktet litt i fra toalettet i løpet av oppholdet.

Renholdet og vedlikeholdet var gjennomgående bra, dette gjaldt for baderommet og gjesterommet.

Fellesareal

Hotellets fellesarealer var spartansk innredet og det fantes ingen områder hvor det var mulig å sitte, med unntak av et bord og to stoler utenfor inngangsdøren. Det var imidlertid greit skiltet til de ulike gjesterommene og enkelt å finne frem. Renholdet og vedlikeholdet fremsto som bra.

Konklusjon

Hotel Claudio har en fin beliggenhet med gangavstand til det meste og tilbyr overnatting til en overkommelig pris. De bør imidlertid begynne å bytte ut madrassene for å tilfredsstille gjestene sitt behov for en god natts søvn. Hadde hotellet fått dette på plass og også tilbudt en grei frokost hadde dette vært mitt førstevalg i Sighișoara. Nå er jeg usikker og vil nok prøve et annet hotell neste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *