Hotelltest: Meteor Central Hotel, Cluj-Napoca

Meteor Central Hotel har en flott beliggenhet ved Bulevardul Eroilor i sentrum av Cluj-Napoca. Fra hotellet er det gangavstand til de fleste av byens landemerker og attraksjoner. Det finnes også godt med spisesteder og butikker rett utenfor hotelldøren. Hotellet har ingen egen parkering og parkering må gjøres på gaten eller nærliggende parkeringsplasser.

Service

Ved ankomst ble vi tatt imot av en hyggelig resepsjonist som informerte om hotellets fasiliteter og åpningstidene til frokosten. Vi fikk en kort beskrivelse av veien til gjesterommet og ble ønsket et hyggelig opphold. Vi fikk også en hyggelig hilsen fra den ansatte i resepsjonen da vi sjekket ut av hotellet.

Hotellets resepsjon er ikke døgnåpen, men som gjest får du en kode for å komme inn på hotellet etter at resepsjonen er stengt. Det finnes også en vending maskin med snacks og drikke for salg i resepsjonen.

Gjesterom

Gjesterommet var enkelt innredet og fremsto som lite luksuriøst. Ved ankomst var luften ganske tett og innestengt og vi slet med å få ned temperaturen. Aircondition anlegget fungerte ikke. Gjesterommet hadde teppegulv, hvit- og gråmalte vegger. Innredningen besto av to enkeltsenger i tre, et skrivebord i tre, et kjøleskap og en flatskjerm TV. Sengene hadde rent nystrøket sengetøy av god kvalitet og madrassene var i god stand og ga god søvnkvalitet. Det var tilstrekkelig med belysning og strømuttak.

Vedlikeholdet kunne vært noe bedre og det var enkelte slitasjemerker på møblene og dørkarmene. Det knirket også fra gulvet enkelte steder.

Renholdet var generelt bra

Baderommet var lite, men virket til være pusset opp og fremsto som fresht og innbydende. Rommet var innredet med dusj, toalett og vask. Det var satt opp dispensere med såpe ved vasken og i dusjen. To sett med rene håndklær av god kvalitet var lagt frem på sengen ved ankomst. Vannet i dusjen ble raskt varmt, men vanntrykket kunne med fordel vært noe bedre.

Fellesområder

Korridorene var enkelt innredet og fremsto som litt slitte. Det var imidlertid tydelig merket til de ulike gjesterommene og enkelt å finne frem. Hotellet hadde ikke heis og gjesterommene var kun tilgjengelig ved bruk av trapp. Resepsjonsområdet var enkelt innredet og fremsto som noe upersonlig. Det var ingen sittegrupper eller loungeomeråder i tilknytning til resepsjonen, med unntak av noen bord og sittegrupper på utsiden av hovedinngangen.

Frokost

Frokosten ble servert som buffet med både varme og kalde retter. Utvalget var imidlertid noe begrenset i forhold til andre lignende hoteller. Produktene som ble servert fremsto som rimelige, men smakte godt og virket til å være av grei kvalitet. Vi savnet spesielt noe bedre utvalg av ferskt brød.

Frokostsalen var liten og virket til å være underdimensjonert i forhold til antall rom på hotellet. Vi opplevde imidlertid ingen trengsel eller vanskeligheter med å finne ledig bord.

De ansatte ved frokosten viste ingen interesse for gjestene og jeg savnet et smil og en hyggelig kommentar.

Konklusjon

Meteor Central har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Cluj-Napoca og tilbyr overnatting til en fornuftig pris. Hotellet fungerer greit til en eller to overnattinger om en ikke har spesielle krav til komfort. Vedlikeholdet kunne vært noe bedre og fasilitetene fremstår som litt enkle. Frokosten var helt grei, men imponerte ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *