Hotelltest: Best Western Hotel Noble House, Malmö

Best Western Plus Hotel Noble House ligger midt i sentrum av Malmö med kort avstand til alle byens attraksjoner, restauranter og uteliv. Malmö Centralstation ligger kun noen få minutters gange fra hotellet.

Service

Ved ankomst ble vi stående et par minutter ved resepsjonen før en vennlig kvinnelig resepsjonist ønsket oss velkommen. Hun fant raskt reservasjonen og spurte om vi var Best Western Rewards medlemmer. Hun spurte videre om vi hadde spesielle ønsker og avstemte lengden på oppholdet. Hun informerte videre om åpningstidene til frokosten og ga en kort beskrivelse av veien til rommet.

Da vi skulle sjekke ut ble vi stående ved resepsjonsdisken før en kvinnelig ansatt kom løpende. Hun fremsto som noe stresset, men sjekket oss raskt ut. Vi savnet noe mer engasjement og en hyggelig avsluttende kommentar.

Gjesterommet var ikke stort, men hadde en hjemmekoselig atmosfære med lyse vegger og en mønstret tapet på den ene kortveggen, parkettgulv, lysegrå gardiner og et brukt sengeoverkast på sengen. Tre bamser som var satt frem på sengekanten var med på å understreke den hjemmekoselige atmosfæren. Rommet hadde godt med belysning og det var en passende temperatur og god luft på rommet. Det var ettermontert ekstra strømuttak ved sengen, slik at behovet for lading av telefoner og annet utstyr var ivaretatt.

Sengen hadde pent nystrøket sengetøy av god kvalitet og to sett med puter. Madrassen var noe myk og burde ha vært byttet ut. Av annet utstyr i rommet fantes en lenestol, et skrivebord med tilhørende stol, et garderobeskap, en flatskjerm TV og vannkoker med tilhørende te- og pulverkaffe.

Rommet fremsto som rent og godt vedlikeholdt, selv om det var enkelte tegn på slitasje.

Baderommet hadde grei størrelse og var enkelt innredet et dusjhjørne, toalett og vask. Interiøret bestod av hvite fliser på veggene og brune fliser på gulvet. Av utstyr fantes det en hårføner, dispensersåpe ved dusjen og vasken, samt to sett med rene hvite håndklær av god kvalitet. Det var ingen varme i gulvet.

Renholdet var generelt bra, men vedlikeholdet kunne vært noe bedre.

Fellesarealer

Hotellets lobby fremsto som moderne med flere ulike sittegrupper, sosiale soner og en hyggelig bar. Det var også et lite lekehjørne for de minste gjestene. Det var satt frem kaffe, te og kjeks som gjestene fritt kunne forsyne seg av, noe som var med på å løfte totalinntrykket.

Heisene fremsto som litt slitte og hadde hatt behov for å renoveres. Det samme gjaldt for enkelte av korridorene i etasjene med gjesterom. Det var forøvrig godt skiltet til de ulike delene av hotellet og enkelt å finne frem. Renholdet i fellesarealene fremsto som bra.

Frokost

Frokosten ble servert som buffet og hadde et godt utvalg av både varme og kalde retter. Det var også et godt utvalg av lokale spesialiteter og hjemmelagede retter, noe som var med på å toppe opplevelsen. Alle rettene var pent presentert, tydelig merket og virket til å være av god kvalitet. De ansatte supplerte buffeten fortløpende slik at ingen av serveringsfatene ble stående tomme.

Buffeten fremsto som ren og ryddig og de ansatte var tilstede i frokostsalen. Jeg savnet imidlertid noe mer engasjement og interesse for meg som gjest og et «Hei og god morgen» hadde løftet totalinntrykket.

Konklusjon

Best Western Plus Hotel Noble House var et hjemmekoselig hotell i sentrum av Malmö. Gjesterommene var rene og hadde en hyggelig atmosfære, men enkelte elementer hadde behov for renovering. Frokosten var over all forventning med et godt utvalg av lokale og hjemmelagede retter. På bakgrunn av dette vil vi besøkte hotellet igjen og også anbefale det til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *