Restaurant La Perla, Sighişoara

Restaurant La Perla var sentralt plassert ved Piața Hermann Oberth parken i hjertet av Sighişoara. Restauranten hadde en stor meny og tilbud pizza, pasta, hamburger og tradisjonelle rumenske retter. Stedet hadde også en egen frokostmeny med ulike omeletter og tradisjonelle frokostretter.

Service

Vi ble raskt sett av en kvinnelig ansatt ved ankomst, men fikk ingen smil eller hilsen. Menyen ble raskt satt frem på bordet, men ingen av rettene ble fremhevet og den ansatte fremsto som likegyldig og uengasjert. Den samme ansatte var raskt tilbake for å ta opp bestillingen når vi var klare for dette og spurte vennlig om vi ønsket noe å drikke.

Maten ble servert av en annen kvinnelig ansatt som fremsto som vennligere å mer engasjert. Vi fikk imidlertid ingen oppfølging i løpet av måltidet og vi ble ikke tilbudt noe mer drikke når glassene var tomme. Det ble heller ikke gjort forsøk på innsalg av dessert eller kaffe etter maten.

Vi fikk ingen hilsen eller hyggelig kommentar da vi forlot restauranten, noe som var med på å trekke ned totalopplevelsen.

Mat

Vi valgte å bestille henholdsvis grillede koteletter med friterte poteter og røkt bakt svineknoke med tradisjonell bønnergryte. Rettene ble servert etter ca. 20 minutter, noe som opplevdes som innenfor i forhold til type sted. Rettene ble servert på påfallende små tallerkener og hadde en grei presentasjon, uten at den imponerte spesielt.

Kotelettene var ikke gjennomstekte og enkelte av delene var så rå at de ikke kunne spises. De friterte potetene hadde en grei konsistens, men var tydelig industrielt fremstilt. Svineknoken var tørr og kjøttet var seigt. Det var også lite smak, noe som var med på å trekke ned totalopplevelsen. Bønnegryten som ble servert sammen med kjøttet var imidlertid smakfull og hadde en fin konsistens.

Porsjonene fremsto som lite rause og vi opplevde at kvaliteten på det som ble servert var dårlig sett opp i mot prisen som lå noe over det som er vanlig på tilsvarende steder i Romania.

Atmosfære

Restauranten hadde fylte to etasjer og hadde en moderne rustikk stil med flere ulike sittegrupper og en bardisk i første etasje. Atmosfæren i restauranten var hyggelig og avslappet, men vi savnet det siste lille i form av levende lys og dempet bakgrunnsmusikk.

Konklusjon

Restaurant La Perla hadde en flott plassering og hyggelige lokaler. Maten som ble servert skuffet imidlertid i forhold til både kvalitet og smak. De ansatte virket noe uengasjerte og servicen var under det en kan forvente. Vi vil derfor ikke besøke restauranten igjen og kan ikke anbefale stedet til andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *