Quattro Amici, Sighişoara

Quattro Amici har en sentral plassering i hjertet av Sighişoara og tilbyr en meny basert på det italienske og rumenske kjøkkenet. Stedet har en flott utendørs terrasse og tilbyr også servering innendørs.

Ved ankomst fikk vi et nikk og et smil fra en vennlig servitør som viste oss til et hyggelig bord på terrassen. Menyene ble raskt satt frem på bordet og den hyggelige ansatte spurte om vi ønsket å bestille noe å drikke. Menyen fremsto som innholdsrik og bestod av pizza, pasta, salater og tradisjonelle rumenske retter.

Den hyggelige ansatte var raskt på plass da vi var klare til å bestille og forhørte seg om vi hadde noen spesielle ønsker. Vi valgte å bestille henholdsvis Pizza Diavola og Pizza Salami.

Maten ble servert etter ca. 15 minutter, noe som fremsto som greit i forhold til type sted. Begge pizzaene hadde en tiltalende presentasjon som bar preg av ekte håndverk. Bunnen var sprø i kantene, hadde fin skorpe og smakte utmerket. Salamien smakte bra, men jeg savnet enda mer smak. Både osten og tomatsausen smakte utmerket og var med på å skape rammen rundt et godt måltid.

Restauranten hadde en uformell og hyggelig atmosfære hvor det så ut til at gjestene hygget seg. De ansatte virket også engasjerte og virket til å arbeide hardt for å gi det beste til gjestene. Dette sammen med god mat er veien til suksess. På bakgrunn av ovennevnte vil vi besøke stedet igjen og kan anbefale det til andre på det varmeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *