Øyer Pizza

Øyer Pizza ligger plassert i sentrumsområdet av Øyer med kort avstand til Europavei 6 (E6) og vintersportstedet Hafjell og fornøyelsesparkene Hunderfossen og Lilleputthammer.

Spisestedet som var en mellomting av gatekjøkken og restaurant hadde både innendørs- og utendørs servering. Lokalene fremsto som rene og hadde en moderne, litt enkel innredning. Atmosfære var avslappet og uformell.

Vi fikk ingen hilsen eller tegn på å bli sett ved ankomst og den ansatte virket mer opptatt av mobiltelefonen enn av gjestene. Bestilling foregikk ved kassedisken og vi valgte å bestille en stor Hafjell Pizza. Den ansatte noterte ned bestillingen og gjorde forsøk på innsalg av drikke. Det manglet imidlertid smil og engasjement.

Pizzaen som bestod av salami, pepperoni, skinke kjøttdeig, biff og løk i tillegg til ost og tomatsaus ble servert etter ca. ti minutter og hadde en helt ok presentasjon.

Pizzaen hadde tynn hjemmelaget bunn, noe som ikke er så vanlig i Norge hvor det stort sett blir servert amerikansk pizza med tykk bunn. Den tynne bunnen var i så måte en positiv overraskelse. Pizzaen hadde en fin konsistens og osten smakte utmerket. De andre ingrediensene smakte lite og vi savnet noe mer smak. Spesielt pepperoni pølsen var smakløs.

Vi fikk ingen oppfølging av den ansatte i løpet av måltidet og ble ikke spurt om maten smakte. Vi fikk heller ingen oppmerksomhet eller hilsen da vi forlot spisestedet.

Vi opplevde at spisestedet leverte en pizza på det jevne. Den tynne bunnen gjorde at det var noe mindre «mat» enn i en stor amerikansk pizza med tykk bunn og dette må tas i betraktning om man er skikkelig sulten. Servicen på stedet var dårlig og de ansatte fremsto som uengasjerte. For en rask middag i farta fungerer stedet greit, men vi er usikre på om vi ville besøkt stedet igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *